Trådløst internet – billigste bredbånd i Danmark

Trådløst internet, er en af de mest geniale opfindelser indenfor bredbånd siden ADSL kom på markedet.

Med et USB modem sat i din PC, kan du koble trådløst op på internettet over alt i Danmark og på den måde blive helt fri for kabler.

Det hele fungerer ved hjælp af trådløse radiobølger, som dem vi kender fra vores radio, forskellen er primært, at dit USB stik også kan sende signaler retur, så du kan sende e-mails m.m.

De sidste 3 års tid, er det mobile bredbånd blevet kraftigt udbygget i Danmark og hastighederne er kommet voldsomt i vejret med introduktion af 4G. Se dækningskort på Mobil-daekning.dk

Det betyder, at du kan opnå hastigheder som på almindeligt internet i alle bynære områder og lidt lavere hastigheder i de mindre befolkede områder.

Det billigste bredbånd du kan få

Priserne er meget lave og du kan få bredbånd helt ned til 39 kroner om måneden, så her får du Danmarks billigste bredbåndsløsning.

Perfekt, hvis du ikke er ret ofte på internettet eller som internet i sommerhuset.

Sådan virker dettrådløst internet

For at bruge det trådløse internet, er det nødvendigt med et lille USB modem, der kan sende og modtage internet til din PC.
I modemet sættes et sim kort, helt som det vi bruger i vores mobiltelefoner.

Hver gang du vil på internettet, ja så klikkes bare på et lille icon på skærmen og modemet kobler op til internettet – ganske simpelt og nemt.

Det lille usb modem, kan du købe på samme tid med et abonnement eller i en butik, det bestemmer du selv. Hos de fleste selskaber tilbyder de et meget billigt USB modem og ofte er det med i prisen, hvis du binder dig 6 måneder frem.

Begrænsninger og ulemper

Med trådløst internet, er der en begrænsning på, hvor meget du må bruge det hver måned i forhold til hvad du betaler.
På de billigste abonnements må du typisk bruge 1 GB data trafik pr. måned, hvilket er nok til ca. 1 times surf og mails pr. dag.
Er behovet større, kan du købe f.eks. 5 GB, hvor du både kan streame videoer og være meget online uden problemer – stadigvæk til lavpris.

Eneste ulempe er, at der i dele af DK er knap så godt signal og det betyder lavere hastighed, når du surfer.