Danmarks bedste internet

Danmarks bedste internet i 2012 – 2019

Fibernet er over en kam blevet kåret til Danmarks bedste internet i 2012 til og med 2019. (loyalty group)

Der er naturligvis mange forskellige energiselskaber med ind over rundt i landet, men samlet set, er Fibernet blevet kåret til det bedste hos forbrugerne.

Lad os se lidt på hvad grunden er

Hvad er der af muligheder for at være utilfreds med en internetforbindelse ?

– Den kan være langsommere end det der betales for
– Den kan være ustabil
– Routeren kan være dårlig
– Prisen for høj eller problemer med regningerne.

Hos Fibernet udbyderne, får du nøjagtigt den hastighed du betaler for, der er nemlig hastighedsgaranti, så på det punkt, kan der ikke være noget at klage over.

Stabiliteten er den bedste i Danmark ligegyldigt hvilken anden type bredbånd, der sammenlignes med. Et eksempel er vore egen installation i husstanden. Den blev opkoblet fra 2 år siden og har været online 100% alle timer lige siden. Ikke en eneste gang, har forbindelsen været nede, ustabil eller langsom. Det kører bare.

Routeren fungerer 100% som den skal og der har ikke været en eneste gang, det har været nødvendigt at slukke den for at få ny forbindelse.

Prisen er meget lav sammenlignet med andre typer internet og specielt taget i betragtning, at du får voldsom høj upload hastighed i forhold til nærmeste konkurrenter.

Ser vi på den praktiske brug af internetforbindelsen, er det også logisk, at brugerne er godt tilfredse.
Den ekstra høje upload, gør det problemfrit at udnytte internetforbindelsen fuldt ud.
Der kan både spiles computerspil, mens en anden bruger ser film fra nettet og en tredje sender filer.

Den ekstra høje upload eliminere de flaskehalsproblemer en stor familie eller ville kunne opleve og bl.a. derfor er brugerne så tilfredse.

En helt ekstra ting, som mange ikke er klar over, er at boligens pris, faktisk stiger ved installation af fibernet i husstanden. Huset er fremtidssikret på internetsiden og det sender gode signaler om boligens tilstand.

Internet priser