Billigt Bredbånd – Hvad er mulighederne?

Billigt BredbåndEr du på udkig efter Danmarks billigste bredbånd til din husstand? Så læs med her.

Alt efter hvor du bor i landet har du forskellige muligheder for internetopkobling på din adresse.
98% af Danmark er dækket ind med ADSL bredbånd gennem telefonledningerne i jorden og derfor er det også den mest udbredte form for bredbåndopkobling i DK – og en af de billigste.

Priserne begynder ved Kr. 199,- og eneste krav til installation er, at din bolig har et telefonstik og at det på et eller andet tidspunkt i boligens historie, har været tilkoblet telefonnettet.

Er det ikke tilfældet, kan du for omkring 1.000 kroner få installeret et i forbindelse med du bestiller bredbånd.
Det er TDC der servicerer hele Danmark på det område, da de ejer kablerne i jorden og andre udbydere lejer sig ind (de er tvunget til at leje kablerne ud af staten)

Så det koster det samme at få telefonstik og det installeres med samme ventetid hos alle bredbåndudbydere i DK.

Priserne på billigste bredbånd

Priserne begynder ved 249 og der er 2 selskaber i DK, der i øjeblikket tilbyder alt den hastighed, der overhovedet kan presses ud af kablerne ud til din adresse.
Hos alle andre udbydere tages over 300 kroner for højeste hastighed.

Hastigheden afhænger af, hvor langt der er fra din adresse til nærmeste TDC telecentral- men typisk kan du få min. 20 mbit.

Priser på billigt bredbånd

Skal det være endnu billigere?

Billigste bredbånd i DanmarkDer er faktisk et endnu billigere alternativ og det er mobilt bredbånd.

Her betaler du for lov til at bruge et forudbestemt antal GB internettrafik pr. måned og vælger du en pakke hvor du f.eks. kun har adgang til 5GB, kan du komme helt ned under 100 kroner pr. måned.

5 GB data om måneden er nok til at surfe et par timer dagligt, hvor du tjekker mails, søger på nettet, er på Facebook og tjekker netbank.
Vil du gerne se videoer og hører musik eller surfe meget mere, skal du vælge en pakke med mere datainkluderet f.eks. 50 GB.

Eneste ulempe ved mobilt bredbånd er, at hastigheden afhænger af dækningen i dit område.
Dårlig dækning medfører meget langsomt internet, men er der god dækning kan du typisk opleve omkring 15 – 20 mbit eller mere.

Tjek derfor altid dækningskortet hos den mobilt bredbåndudbyder du har kig på, før du bestiller- eller bestil et sted, hvor du ikke er bundet mere end 1 måned, så du kan opsige det og vælge noget andet, hvis dækningen er for dårlig.

Se priser på mobilt bredbånd og læs om dækning her